onsdag 1 maj 2013

Kära Europa

Hola!

Det är den 1:a maj idag när vi atervände till Europa idag pa eftermiddagen. Vi fick frukost cirka 12-tiden pa flyget och nu har just ätit lunch nu vid 17-tiden. Dygnsrytmen stämmer daligt när man aker framat i tiden, vi lämnade Managua cirka 17.45 igar den 30:e och anlände till Madrid 14.15 idag den 1:a maj. Tidigt imorgon, 7.15 lämnar vi hotellet för fortsatt färd till Helsingfors.

Här i Madrid är det lite mulet och regn, det är en mellanstation i klimatet, fran Nicaragua till Finland. Växtligheten här liknar var försommar; Träd som blommar, syrenerna vid hotellet har just börjat slagit ut, gräset är grönt och manga blommor blommar.

Nu har vi slutat svettas, hjärnan fungerar nagot bättre eftersom luften är friskare och svalare, men hur skall vi klara jet-lagen????  Kommer vi att kunna sova inatt? Hur trötta kommer vi att vara imorgon kväll när vi äntligen kommer hem? Kommer vi att orka till skolan pa mandag?
Det aterstar att se!

Tack Guy för skildringen av var vecka i San Juan del Sur, jag vill dock meddela avvikande mening:
Det är mycket möjligt att du gick fran huset till stranden/staden, men för mig tog det nog minst 40-45 mycket svettiga minuter per väg. Havet var dock välgörande svalkande och som tur var sa kunde  ocksa jag vaga mig i vagorna nagra dagar.

Vi ses och hörs snart!
Ingmarie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar