måndag 3 december 2012

Fortsättningsvis svårigheter att behärska bloggandet

Nu har själva tekniken börjat fungera, men det kvarstår att många av oss aldrig har bloggat förr. För dem har det varit dubbelt svårt. Det har fått några att säga det som också jag sade först: Det här tänker jag inte bråka med!
Men ändå kunde jag inte släppa tanken att det måste gå på något sätt. Och det visade sig att just då vi började med vår blogg fanns det något problem med Blogger. Nu får åtminstone jag det att fungera.

Just nu sitter vi i skolans datasal och går igenom proceduren igen, och förhoppningsvis skall det ge fler av oss mod att börja blogga. Det lönar sig inte att avstå bara för att man tycker sig vara osäker på det språkligt stilistiska. Våra bloggar är inga skönlitterära alster. De är information och dokumentation om våra erfarenheter, både om den förberedande skolningen och själva resan med alla dess intryck och känslor. Då är det viktigt att så många som möjligt bloggar. Vi har alla olika värderingar som färgar vårt sätt att se på omgivningen. Och allas tankar är viktiga för helheten.

!Ánimo, compañeros! !Vamos a escribir!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar