söndag 24 februari 2013

Andra utflykten fran Esteli

Hola!


Idag (lordag) var det dags for en promenad i bergen, cirka 30 km fran Esteli ligger en lite by: San Nicolas. Vi tog en buss dit, steg av vid ett naturreservat i bergen. Vi gick en kort stracka dar, utsikten var fantastisk, vandringsstigen tog dock slut fort och den langre skulla vara pa 5 km + 5 km tillbaka. Da valde  vi att ga ned till byn istallet, det skulle vara 3 km dit. Vi gick nedfor en mycket fint stensatt vag. Landskapet var otroligt, med hoga berg och vacka boljande kullar och dalar. Snart borjade vi misstanka att det nog var langre an 
3 km. Det visade sig att var 7 km! med det var en jattefin promenad. Eftersom vi borjade promenaden hogt upp i bergen sa var det forst svalt, och t.o.m. duggregn, men nar vi komm ned till byn var det varmt igen.

Fin utsikt men disigt i den tidiga morgonen


Mellanmalsrast

Promenad i regnet


En lite by med manga hastar och ryttare. 

Vi hade tankt ata lunch i San Nicolas, men dar fanns inte manga sadana och de som fanns hade inte oppnat annu, klockan var bara 10.30! Vi hade startat i ottan.
Vi akte tillbaka till Esteli och at istallet. Sedan gick vi hem for att ta siesta, och jag var tydligen mycket trott; vaknade halv 6 pa kvallen!

Adiòs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar